lørdag 13. september 2008

Lenge siden sist...

Ops, nå er det altfor lenge siden jeg har lagt ut bilder her, altså... Blir litt mindre tid til hobby nå som jeg har begynt å jobbe igjen. Ja, åsså hjelper det jo ikke at jeg bruker så lang tid på ett eneste kort heller da... beundrer alle damene som er med på Challanges og Design Teams hver uke! Men her er iallefall to kort jeg har laget i det siste. Har tegnet kjøkken til Hanglar-jenta, brukte FS skisse nummer 14 til dette kortet.

Og her har jeg prøvd meg på skisse nummer 8... Heklet blomster med tynt ullgarn, så de ble litt tykkere enn jeg har prøvd før, men er fornøyd resultatet. Syns swirlene ble litt tynne, men tør ikke å fete dem opp for da blir de sikkert helt skjeve... tar gjerne imot tips,altså!
Håper alle har hatt/har ei fin helg, skal ikke bli like lenge til neste innlegg, altså!

4 kommentarer:

Lene Aase sa...

Kjempeflotte kort du har laget, og de små blomstene var nydelige:)

Klem fra Lene.

Gulla sa...

Flotte kort :)
det er berre å stikke bort ein dag, eller kanskje eg kan kome til deg ;)
hadde vore kjekt å få låne nokre stempel og stemple opp litt så eg har å male på no når hausten kjem :D

Kortmanitove sa...

Så koselig å se nye kort inne hos deg! Har vært innom noen ganger etter ferien skal jeg love deg ;) Har ikke kommet igang selv jeg. Men har flyttet hobbykroken opp til annen etg. så når jeg bare får litt system der så blir det vel et kort igjen. Neste helg er det stempeltreff på Frei også.... planer om å besøke øya du eller? Jeg får bare vært der på søndagen, siden jeg skal jobbe lørdag, men det blir kjekt med inspirasjon da.
Vi snakkes da! Tove

Turid Mari sa...

åjjj.. så mange fine kort som har kommet her da :)
Nydelige criss-cross eller kordan det nu skrives ;):)