søndag 9. mars 2008

Fargerikt...

Fikk et innfall om å lage noen litt mer vårlige kort og malte noen Magnolia-jenter i friske farger... Lite visste jeg om hvor fargerike disse kortene skulle bli!
Hadde en del kartong liggende i forskjellige farger og tenkte det fikk stå til... er jo mest vant til å bruke softere farger,men er jo litt gøy å prøve seg... prikkepapiret er et cratepaper handlet hos papirloftet , resten er diverse papir i grønn-toner.

Har en del folk rundt oss som flytter rundt eller bygger hus,så jeg tenkte det kunne være greit å ha et gratulasjons-kort liggende klart... prikkene er et innpakkings-papir og mønsteret papir er et rossi1931,også fra papirloftet. Gresset og blomstene forran gjerdet er Karen Marie klipp kjøpt hos Panduro.


Papiret med blomst har jeg kjøpt hos nille,prikkene er baksiden av det blå innpakkingpapiret på det blå kortet og gresset har jeg stemplet på akvarell-papir ... shimmer-papir i blomstene fra Panduro.
Håper jeg ikke har skremt noen med sterke farger :) Legg gjerne igjen en kommentar,tar imot både ros og ris... vil jo gjerne bli flink etterhvert...6 kommentarer:

Kortmanitove sa...

Ja, nå ble det vår! Flotte kort, med deilig friske farger. Du er skikkelig effektiv da, tre ting på en gang... det går jo (nesten) ikke! Godt at ikke snegle-stempling er en familiesvakhet også ;)Sola skinner, ytterdøra står på vid gap (for første gang i år) og vi kan nyte en nesten vindstille dag!! Slå den... Ha en fin søndag!
Klem fra Tove

The Bride sa...

Hei! Takk for link til bloggen din! Artig å se hvor flink du er! Kjempeflotte kort! Ha en fortsatt fin søndag:)

Klem, Cathrine

Linemor sa...

Hei,ja klart det blir vårstemning med de kortene der!
klem fra Linemor:)

Inger Marie sa...

Herlige kort i herlige farger :)

God klem

Marte sa...

Hei!

Synes kortene dine er veldig fine!! Sitter her å lurer på om du har skrevet tekstene på kortene selv? Har du så herlig skrift? En sånn skulle jeg isåfall ønske meg - en herlig detalj på kortene dine!!

Godklem fra Marte

Therese sa...

Åhh, det var sikkelig vårstemning over de kortene og nydelig farvelagt =)
Er i sikkelig vårmodus nå om dagen, solen skinner og varmer her i nord, og sneen smelter i rekordfart. Håper bare det varer.

Ønsker deg ei fin kreativ uke.