torsdag 10. april 2008

Bestillingskort...

...til en baby som ikke har kommet til verden enda,så da må man jo lage to alternativ :) Har hengt meg på hekle-ideén til Tove, men valgte å bruke litt farger på garnet. Har også fått mønster-papiret av henne, et nydelig rosemønster med litt for mye glitter på. Har smeltet glitteret fast med varmepistol, det hjalp litt... Nytt medlem i Magnolia-familien heter Tingla.
Har sydd en swirl og pyntet med retro-flower medium på venstre innside. Lagde to like kort til gutt og jente,så hele innsiden viser jeg på guttekortet...
Hvis det blir en liten prins må han jo også få kort, har brukt samme layout bare speilvendt... Magnolia-gutten heter Alwin...kjempesøt!
Hele innsida... arket der teksten skal stå kan plukkes ut, for at det skal bli enklere å skrive på. Festet med quikutz fotohjørner. Baksida med blogg-adresse...


8 kommentarer:

Hanne sa...

Så nydelige kort, Laila! Synes dere er så flinke som sitter og hekler disse blomstene, og jeg likte at du hadde brukt farge på dem! Heldige er de som får disse, det må gi en god start på livet.

Klem fra Hanne:)

Heidi sa...

Rett og slett NYDELIG Laila. Og etter å sett disse så MÅ jeg jo bare ha de Magnolia stemplene alikevel. Sist jeg bestillte så fant jeg ut at jeg sikkert ikke hadde bruk for sånne babyer- men etter å sett disse vidunderlige kreasjonene så MÅ jeg jo bare ha de.

Nydelige farger , nydelig innside og nydelige hekleblomster.

Klem fra Heidi

Heidi sa...

Glemte å spørre om noe - den teksten inni hekleblomsten, er den skrevet for hånd eller er det et stempel?

Laila sa...

Jeg og penna mi som har vært ute og svingt oss igjen... skrev den på eget papir og limet den fast,i tilfelle feilskriving :)Tingla og Alwin er jo bare såå søte,da!!! Sikker på at du ikke angrer på å kjøpe disse!
Klem fra Laila :)

Heidi sa...

WOW da må jeg si at du har en fantastisk fin skrift. Jeg er grønn av misunnelse!!!!!!


Klem

Therese sa...

Næææ, for noen kjempe skjønne kort.
Og så nydelig farvelagt...er det distress du bruker?
De småfuglene og sneglen til magnolia er jo bare super søt, tror virkelig at jeg må få tak i dem.

Laila sa...

Hei :)
Fikk prøvd distress nå da vi var på hobbytreff (tusen takk Tove...)og forelska meg i både fargene og teknikken,så nå skal jeg invistere i distress jeg óg :) Sånne fugler og snegler og andre små-motiv er jo bare såå kjekke å ha!!!

klem fra Laila

Aud sa...

Åhh, så mange utrolig lekre og herlige kort!♥
Du er virkelig flink, titter ofte innom bloggen din, gøy å se så mange flotte saker! =D