onsdag 17. desember 2008

Vinterkort

Har fått litt lite tid på hobbyrommet i det siste... sendte sjefen på ferie, så da ble det litt ekstra jobb til meg ;)
men et par kort har det endelig blitt, slik ble de:
Har brukt magnolia-stempel fra fjor-årets vinter-club-pakke og skisser fra FS-bloggen. (Ser at kortene ble kjempe-bleke på bildet, men lyset ute er litt flatt for tida.) Brukte flossete garn for å lage swirler på det første kortet og litt forskjellig dekor som ligner på frost. Papiret er fra Panduros Tilda-serie. Fikk prøvd meg på symaskina igjen, også... kjempelett når man først kommer igang!

Her fikk jeg endelig brukt noe silkebånd som jeg har hatt liggende ei stund...det er så hvitt at det passer liksom ikke sammen med bruntoner og chalkede kanter... har festet motivet og snøkrystallene med 3D -puter, mens snøballen og vinterskoa er glosset med litt blankt embossingpulver.

Har tatt en runde og kikket litt på bloggene rundt omkring... vil bare si at dere er kjempeflinke og til stor inspirasjon, jenter!!! (skal legge igjen noen kommentarer senere i kveld, hvis jeg får tid... )

2 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelige vinterkort min venn. Deilig blåfarge også. Og motivene er nydelig malt som alltid. Håper du har hatt en fin førjulstid uten for mye kav og mas.

Klemmer fra
heidi

Nadja sa...

Flotte kort Laila! Kjekt å endelig se deg på nett ;) Ble mannen med til England forresten? Takk for komentaren din på min..


Nuss Nadja!