torsdag 1. mai 2008

Orange...

Må nok innrøme å ha blitt litt inspirert av fargevalget til Heidi, for her kommer et orange kort fra meg også...litt mørkere, da. Magnolia motiv og pynteblomster som fulgte med på et kjøp hos Papirloftet.. Har dekorert med kobberfarget penn i håret og i stråene, men det viste ikke på bildet...(kanskje hvis dere trykker på bildet og forstørrer..?) Skrev teksten også med kobber.
Hampsnora med perler har jeg bare knytt fast, så snora viste inni kortet, men det gjorde ikke noe syns jeg. For jeg tok igjen samme snora på tagen inni også. På baksida av tagen er samme rute-papir som frampå kortet. Border fra Nille... Fikk et innfall om å bruke alle små restene til pynt bakpå...sånn ser det ut:
Skrev med kobber her også.


5 kommentarer:

Turid Mari sa...

Så fint detta va :)
Koseli me perlen på hampetråd :)
Fin kontrast!!

Såå flink du har vært å lage bunada!!

Kortmanitove sa...

Ja, så sånn ble det med orange og treperler... kjempefint! Ikke så lett å se for seg etter en telefonsamtale... Tøff i fargevalget her, men det ble bra!
Tove

Hanne sa...

Men herreminskaper, så produktiv du har vært i det siste, da!! Bunader og kort i fleng!! (må beskjemmet innrømme at jeg har ferdigstrikkede gensere liggende, som ungene mine vokste fra før jeg fikk montert dem...) men heldige er de som får disse bunadene, nydelig strikket!

Masse flotte kort, og dette siste fikk jeg litt makramésøttitalls-assosiasjoner til :) Kjempefint!

Susan sa...

wonderful card thanks for showing us all

Heidi sa...

Så koselig at jeg har gitt deg inspirasjon til å bruke denne fargen da laila. Det ble iallefall utrolig fint. Og jeg er kjempesvak for denne fargeblandingen. Nydelig kort med masse flotte detaljer.

Klem fra heidi