tirsdag 13. mai 2008

Tusen takk Heidi :)

Jeg har fått en award fra vår alles kjære Heidi...du er så snill!!
Reglene er å gi denne videre til 4 skrepper som fortjener den, og begrunne hvorfor.

Det vanskeligste er vel å velge ut bare fire blandt såååå mange fine blogger!
Men her er fire kreative jenter jeg setter pris på :
1) Tove , min kjære kreative storesøster og flinke kort-maker. Er innom bloggen hennes og plukker med meg inspirasjon og idéer ofte... Er utrolig flink til å sette sammen farger og mønster på papirene ho bruker, og lager helt utrolige kort. Tusen takk for at du dro meg inn i stempling/kort/blogge-verden :)
2)Terese, fordi hun er kjempeflink med mange flotte detaljer. Kan se på kortene hennes flere ganger og likevel oppdage nye detaljer! Også veldig flink til å sette sammen papirer som matcher helt utrolig bra til motiv og pynt- resultat: nydelige kort!!!
3)Kristine har en knallfin blogg og har kreativitet så det renner over!!! Ho har akkurat blitt DT-medlem hos Papirgleder, og det sier jo litt om hvor flink ho er... Syns at stilen hennes er både søt og litt røff på samme tid, fortjener virkelig en pris for sin kreativitet!
4)Stinne, fordi hun også er ei jente med kreativitet i bøtter og spann! Lager nydelige kort til enhver anledning, i mange forskjellige stiler. Flink til å tilpasse hvert kort til mottager, både med forskjellige farger og dekorasjoner.

2 kommentarer:

Kristine sa...

Ååååå Laila! Tusen takk! Jeg skal tenkehardt og lenge før jeg gir denne prisen videre! Den betyr mye!
Klem fra Kristine

Stinne sa...

WAAAU
Tusinde tak for de fine ord. Jeg er virkelig glad for alt havd du har skrevet og nyder også at kigge ind hos dig...

Jeg skal sørge for det bliver givet videre....

Go sommer